Privatlivspolitik

Nordstrand Food & Music festival privatlivspolitik

Vores forpligtelser overfor dig ift. dine oplysninger:

Du er kernen i vores foretagende omkring festivalen - hvad end du kommer som gæst eller bidrager med din hjælp som frivillig, leverandør eller samarbejdspartner. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvilke personlige oplysninger Nordstrand Food & Music festival (herefter ”vi”; ”vores” eller Nordstrand Food & Music festival) indsamler om dig, og hvordan vi bruger dem.

Vores mål med følgende privatlivspolitik er at sikre og opretholde din tillid til os, vi behandler dine oplysninger med respekt som giver dig kontrollen over dine oplysninger.

Privatlivspolitikken redegør for, hvilke oplysninger vi har om dig; hvordan de indsamles og behandles; hvad vi bruger dem til, og hvem vi deler dem med.

Hvis vi foretager ændringer i vores privatlivspolitik, sørger vi for at informere dig – og hvis det er nødvendigt, vil vi også bede om din accept af ændringerne.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores privatlivspolitik eller vores behandling af dine personoplysninger.

Du kan kontakte os her:

Præstevænget 6

4560 Vig

Mail: nordstrandfestival@gmail.com

CVR-nr: 40409696

Hvilke typer af personoplysninger indsamler og behandler vi om dig – og hvorfor?

Nordstrand Food & Music festival indsamler og behandler udelukkende dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt og tjener et formål. I vores lille skema nedenfor har vi beskrevet, hvilke oplysninger Nordstrand Food & Music festival behandler og indsamler om dig og til hvilket formål de anvendes.

Overblik over personoplysninger:

Se vores 2 skemaer nedenunder.





Hvilke oplysninger har vi om dig? Hvor opsamler vi dine oplysninger fra? Til hvilket formål?

• Køb af billet via billetlugen.dk:

Når du køber en billet til Nordstrand Food & Music festival, sker det via vores billetleverandør: Billetlugen. Du føres derfor over på Billetlugens hjemmeside, når du skal købe en billet. Når du er på billetlugen.dk’s hjemmeside, er det deres privatlivspolitik og cookies, som gør sig gældende. Billetlugen er derved dataansvarlig for de oplysninger, som indsamles om dig, når du er på deres hjemmeside. Nordstrand Food & Music festival får via billetlugen.dk adgang til din mailadresse, så vi kan kontakte dig såfremt, der er praktiske informationer om festivalen, du skal have.

Du kan læse mere om billetlugens privatlivspolitik – hvor der også er kontaktoplysninger, hvis du vil have indblik i dine oplysninger.

• Brugen af Google Analytic (Cookie):

Hos Nordstrand Food & Music festival benytter vi Google Analytics til statistik med det formål at forbedre brugen af vores hjemmeside. Vi sender ikke direkte personoplysninger til Google, men Google modtager og behandler din IP-adresse, som i visse tilfælde også betragtes som persondata

Hvem deler vi dine oplysninger med?

Nordstrand Food & Music festival videregiver alene oplysningerne i det omfang, det er nødvendigt som led i driften af festivalen, herunder for at levere den ydelse/produkt du har købt. Der indgås databehandleraftale med dem, som det måtte være nødvendigt at dele dine oplysninger med, så sikkerheden omkring dine oplysninger bevares. Det er vi, som dataansvarlig, ansvarlige for at sikre.

Hvordan vi passer på dine oplysninger – og hvor længe opbevares de?

Vi tager hele tiden foranstaltninger for at sikre, at dine oplysninger er beskyttede og opbevares forsvarligt. Vi må kun opbevare oplysninger om dig, så længe de har et formålsgivende virke. Når vi ikke længere har brug for dine oplysninger, slettes de på forsvarlig vis.

Hvor lang tid opbevarer vi dine oplysninger?

• Frivillig

- Hvis du har været frivillig på vores festival, opbevarer vi dine oplysninger i 5 år, som løber fra årets festivaldato og frem. Så hvis du har tilmeldt dig som frivillig i 2021 (3.- 8. august), vil dine oplysninger blive slettet senest d. 1. august 2025. Formålet med at vi opbevarer dine oplysninger er, at vi har mulighed for at kontakte dig og tilbyde dig at være frivillig de efterkommende år.

• Gæst

- Som gæst opbevarer vi dine oplysninger som relateres til dit køb af billet (mailadresse) i 1 år, som løber fra årets festivaldato og frem.


- De oplysninger, som indsamles via Google Analytics, opbevares i 26 måneder.

• Samarbejdspartner/leverandør

- Vi opbevarer dine oplysninger som samarbejdspartner/leverandør i den periode, vi har et samarbejde.

- Kontaktoplysninger med tidligere samarbejdspartnere/leverandører opbevares, såfremt det skulle blive relevant at optage samarbejdet igen.

Hvis du ønsker at få indblik i dine oplysninger – eller få dine oplysninger slettet:

De oplysninger, vi har om dig, er dine! Du har derfor altid krav på at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig eller få dine oplysninger slettet, såfremt du ikke længere ønsker, at vi opbevarer dem. Al henvendelse kan ske via følgende mail: nordstrandfestival@gmail.com

Sletning af oplysninger – procedure:

For at vi kan beskytte dig imod, at andre uretmæssigt retter/sletter dine oplysninger, skal vi verificere, at det er ”dig”, der retter henvendelsen til os. Hvad skal du gøre:

• Du skal kontakte os via den mail, som du er registreret i eller som du har anvendt i dialogen med festivalen. Dertil vil vi bede dig fremsende et billede af et legitimationskort (sygesikring; kørekort el. lign), som kan verificere, at det er dig, der retter henvendelsen.

• Mailen sender du til følgende adresse: nordstrandfestival@gmail.com og vi vil derfra starte dialogen og proceduren for at få slettet de ønskede oplysninger.

​Indsigt og klage – dine rettigheder:

Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du ikke mener, at vi har svaret fyldestgørende jf. lovgivningen. Vi opfordrer dog til, at du henvender dig til Nordstrand Food & Music festival inden en eventuel klage, så vi har mulighed for at afhjælpe og indgå i dialog.

​Opdatering af privatlivspolitik:

Vi opdaterer løbende privatlivspolitikken, hvis der sker ændringer hertil. I tilfælde af større ændringer vil du få besked herom.

Med venlig hilsen

Nordstrand Food & Music festival

På bestyrelsens vegne

André M. Kolbe

nordstrandfestival@gmail.com

Mobil +45 53 55 29 85

Seneste blogindlæg

Se alle

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Jeg har købt billet til et foredrag, kan jeg så bare gå rundt til alle foredrag, koncerter mm? - Nej, der skal købes en billet til hver enkel koncert, foredrag eller smagning.