Oplysninger forud for Nordstrand Food & Music festival

Myndighedernes retningslinjer ændres og justeres løbende og vi opdaterer derfor hele tiden vores procedure på Nordstrand Food & Music festival. Derfor vil denne vejledning blive justeret løbende, så husk at tjekke op på evt. nye/ændrede tiltag umiddelbart før dit besøg hos os.


FØR DIT BESØG:

Der er krav om coronapas for gæster til arrangementer på festivalen, så du skal vise dokumentation for enten vaccination, negativ test eller tidligere smitte ved indgangen til arrangementet. Husk derudover ID. Vi opfordrer til at hente appen ”MinSundhed” eller downloade en PDF af dokumentationen fra minsundhed.dk. En negativ test må max være 72 timer gammel. Læs information om brug af coronapas her: https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas


UNDER DIT BESØG:

 • Alle koncerter afholdes som sid-ned-koncerter. Foredrag og smagninger foregår også siddende.

 • Vi opfordrer på det kraftigste til, at man ikke benytter kontanter i barerne, men kun mobilepay eller betalingskort

 • Ved indgangene til de forskellige arrangementer kan der forekomme kø. HUSK at holde mindst én meters afstand i køen, vær tålmodig og følg personalets anbefalinger.

 • Hav venligst din dokumentation for coronapas, ID og billet klar ved indgangen, så vi sammen hurtigt kan afvikle evt. kø.

 • Der skal bæres mundbind når man bevæger sig rundt på områderne. Mundbind kan tages af når man sidder ned på sin plads til et arrangement eller når man sidder ned og skal spise på Food- og bodgaden ”Remisen”. (Mundbind kan købes ved alle indgange, hvis man ikke har sit eget med)

 • Husk at benytte den opstillede håndsprit, eller din egen, og sørg for generel god håndhygiejne.

 • Hold afstand til andre gæster når du går i baren eller når du skal på toilettet.

 • Der må under ingen omstændigheder flyttes på de opstillede borde og bænke.

 • Under koncerter, foredrag og smagninger skal man forblive siddende. Den samme plads skal benyttes under hele arrangementet man deltager i, dette for at undgå for mange berøringsflader.

 • Gæster må ikke synge, fløjte, råbe og lign. under arrangementer.

 • Når arrangementet er slut, kan der igen opstå kø ved udgangene. Vær tålmodig, hold afstand og følg personalets anvisninger.

Vi gør opmærksom på, at ovenstående er for at kunne overholde myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Derfor skal personalets anvisninger altid følges – sker dette ikke har personalet mulighed for, at bede vedkommende forlade arrangementet eller pladsen.


HVAD SKER DER HVIS EN COVID-19 SMITTET HAR VÆRET TIL ET ARRANGEMENT?

 • Hvis en gæst får konstateret COVID-19 efter at have deltaget i et arrangement, bliver vi underrettet af ”Styrelsen for patientsikkerhed” som står for smittesporingen i Danmark. Er du selv testet påvist/positiv for COVID-19, skal du således ikke rette henvendelse til festivalen, men orientere ”Styrelsen for patientsikkerhed” om dit besøg på Nordstrand Food & Music festival. Hvis vi så modtager orientering om en COVID-19 smittet gæst, vil vi efterleve de retningslinjer som ”Styrelsen for patientsikkerhed” udsteder.

 • Nordstrand Food & Music festival vil underrette de personer som har haft billetter til samme arrangement og opfordre billetindehaveren til at videreformidle underretningen til de eventuelle personer, som vedkommende har købt billet på vegne af.

 • Hvis ”Styrelsen for patientsikkerhed” vurderer en reel smitterisiko, vil festivalen i underretningen anbefale og opfordre festivalgæsterne til at efterleve sundhedsstyrelsens anbefalinger for kontaktopsporing og nære kontakter. Det indebærer blandt andet at vedkommende bliver COVID-19 testet og går i selv-isolation.


Seneste blogindlæg

Se alle

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Jeg har købt billet til et foredrag, kan jeg så bare gå rundt til alle foredrag, koncerter mm? - Nej, der skal købes en billet til hver enkel koncert, foredrag eller smagning.

Overnatning

Stedet heroppe er ideelt til at prøve noget nyt under festivalen. Gør det lidt lækkert for dig selv. Se f.eks. her hvor man har muligheder for at overnatte: Hotel Hotel Pandekagehuset https://hotelpan