Parkering og transport

Her er et kort over hvor du kan parkere, tæt på festivalen.

Adressen er: Vesterlyngvej 24, 4500 Nykøbing Sj.


Tog

Det er muligt og tage toget til festivalen – tænk på miljøet. Togturen fra København til Nykøbing Sj. tager ca. 1 time 45 min. Husk smil og vær glad😊


Taxi

Højby Taxi: 42 73 40 06

Klint Taxi: Tlf. 40 21 09 35

Nykøbing Sj. Radio-Taxi: Tlf. 59 91 41 41

Vig Taxi- og Bustrafik: Tlf. 59 31 53 20


På cykel/cykelstier

Der er tænkt på cykel parkering, se kort.

Se Odsherreds mange cykelstier og kom hurtigt og nemt til vores Food & Music festival.

Link til cykelstier: https://www.feriepartner.dk/odsherred/sommerhusferie/cykelferie/


I dagene omkring Nordstrand Food & Music festivalen er der rigtig meget trafik i byen, da der kun er én hovedvej. Vi anbefaler derfor stærkt, at du lader bilen stå derhjemme hvis i bor i sommerhus, hotel osv. og i stedet tager cyklen. Det bliver nemmere for alle.

Vælger du/i alligevel bilen, er der en parkeringsplads på Vesterlyngvej 24. Her guider spejderne Jer, det koster 10 kr. pr. dag at parkere, som går til spejderne.

Der er kun 1,4 kilometer fra parkeringspladsen ved Vesterlyngvej 24 til festivalpladsen. Nyd det gode vejr og turen derhen.

Seneste blogindlæg

Se alle

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Jeg har købt billet til et foredrag, kan jeg så bare gå rundt til alle foredrag, koncerter mm? - Nej, der skal købes en billet til hver enkel koncert, foredrag eller smagning.

Overnatning

Stedet heroppe er ideelt til at prøve noget nyt under festivalen. Gør det lidt lækkert for dig selv. Se f.eks. her hvor man har muligheder for at overnatte: Hotel Hotel Pandekagehuset https://hotelpan