Faq Corona (Covid 19)

Hvis du har et handicap, skal du se på kortet og se mulighederne på og omkring festivalen.


Betaling for handicappede:

Handicappede betaler det samme som alle andre. Dog kommer 1 gratis ledsager ind på pladsen efter fremvisning af et gyldigt ledsagerkort.


Hvis du vil købe en billet til handicappede, kan du se her:

For at købe en billet med 1 gratis ledsager, skal du kontakte Billetlugens kundeservice på tlf. +45 70 26 32 67.

På Nordstrand Food & Music festival er der et begrænset antal handicapbilletter. Vi er en ny festival og ønsker, at alle handicappede får den nødvendige service. Det vil sige toiletforhold, parkeringsforhold, særlig rampe foran vores hovedscene - Rampen er sponsoreret af http://richardstilladser.dk for at give et bedre overblik.

På Nordstrand Food & Music festival skal der være plads til alle.


Kort over handicapparkering:

På festivalens hovedscene vil der være en rampe, som du kan køre op for at se bedre på festivalen. Rampen er sponsoreret af http://richardstilladser.dk/

Seneste blogindlæg

Se alle

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Jeg har købt billet til et foredrag, kan jeg så bare gå rundt til alle foredrag, koncerter mm? - Nej, der skal købes en billet til hver enkel koncert, foredrag eller smagning.

Overnatning

Stedet heroppe er ideelt til at prøve noget nyt under festivalen. Gør det lidt lækkert for dig selv. Se f.eks. her hvor man har muligheder for at overnatte: Hotel Hotel Pandekagehuset https://hotelpan