Parkering

20 kr. pr bil.

parkering.jpg
nsskateogscootpark.jpg

Nykøbing Sjælland Skate & Scoote Park

Foreningen for Nykøbing Sjælland Skate & Scoot park hjælper med parkering på Nordstrand festival pris 20 kr. pr bil.

Nykøbing Sjælland Skate & Scoot er en forening som vil skabe et sundt og trygt fælleskab for alle Odsherreds rullesportsudøvere. Vi vil gerne værne om de unges, såvel som ældres, frihed og ambitioner, og derfor sørge for et sikkert sted hvor de kan få lov at udfolde sig frit og i fælleskab. Vi har nemlig en drøm om at renovere Nykøbing Sjælland Skate park fuldstændigt, så den er tilgængelig for alle i Odsherred, i alle aldre og og på alle niveauer. Vi drømmer om en beton park, som vil gøre det af med konstant vedligeholdelse af råd i træ strukturerne, huller i ramperne og ustabile gelændere. Vi vil skabe et frirum, som er tilgængeligt for alle, hvor nye venskaber og et større fælleskab har plads til at vokse!

 

For da Nykøbing Sjælland Skate park for nogle år siden blev lagt til grunde, var der en stor opbakning blandt forskellige fonde og lokale virksomheder. Og med deres opbakning, fik vi lov til at placere os på molen. Men igennem årene, har vi måtte sige farvel til nogle af de ildsjæle som startede projektet. Det har betydet at Skate parken har kæmpet for at vedligeholde sin plads på molen. En kamp der blev kæmpet ved hjælp af frivillig kraft og gåpåmod. 

 

Men denne gang stod parken over for en eventuel nedlukning, grundet utilstrækkelige sikkerhed i parken. En forståelig årsag, støttet op af vores lokale politikere. Hvilket førte til et opråb fra Ung i Odsherred, som efter et bestyrelsesmøde, havde mærket de unges frustration. 

 

Det var lige præcis dette, som fik sat gang i hjulene. Så med hjælp fra Ung I Odsherred, en yderst kompetent foreningsstifter; Julie Jensen, og ikke mindst vores lokale frivillige, stod vi mandag d. 10. Maj 2021 kl. 19:00 til stormøde på Skaterbanen. Det viste sig, at med stor opbakning fra de lokale, så tager det faktisk kun 1 time at stifte en forening. For da klokken blot var 20:00 så var foreningen stiftet med 5 bestyrelsesmedlemmer. 

 

Dagene efter vores stiftelse, var der fuldt gang i reparationen på skateparken. For selvom det er vores drøm at bygge en beton park, så var det ikke grunden til vi stiftede foreningen. Vores første og vigtigste prioritet var nemlig, at redde vores skatepark fra at blive lukket. Så med hjælpen fra skateparken skatere, lokale mænd med hænderne skruet godt på og en donation på 10.000 kr, fik vi gjort ligepræcis dét. 

 

Alt blev pillet fra hinanden, og samlet på ny eller lavet om. Det var kun på grund af denne fælles indsats, at skateparken stadig står her idag. Og det vil Nykøbing Sjælland Skate og Scoot foreningen blive ved med at sørge for, at den gør. 

 

Men vi brug for din støtte! 

For som forening kan vi kun gøre noget, når vi har folk som støtter os. Og vi kan gøre mere, jo flere der støtter os. 

 

Du kan både støtte os ved at blive medlem af foreningen, og derved forstørrer vores fælleskab, blot give en donation.

Som medlem for du ikke en større ret til at være i skate parken end nogen andre. Men du får lov at være med til at bestemme hvad der skal ske i parken! 

 

Du kan skrive til os på vores mail: nsskateogscootpark@gmail.com

 

Eller 

 

Besøge os på vores Facebook side:

Nykøbing Sjælland Skate & Scoote Park

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Nyd festivalen!

 

Venlige hilsener fra bestyrelsen:

Otto Backman (formand)

Fabiana Giraldi (næstformand)

MarieLouise Dregild (kasserer)

Sylvester Nilsen (bestyrelsesmedlem)

Birgitte Nyby Andersen (bestyrelsesmedlem)